Sök
Stäng denna sökruta.
Microsoft office paket

10 saker man inte visste om Microsoft Office paketen

Microsoft Office är en av de mest använda programsviterna i världen, och de flesta av oss är bekanta med dess grundläggande funktioner. Men det finns många intressanta och användbara aspekter av Office-paketen som de flesta inte känner till. I detta blogginlägg kommer vi att utforska 10 sådana fascinerande saker om Microsoft Office som du kanske inte visste.

1. Office 365 är nu Microsoft 365

Du har säkert hört talas om Office 365, men visste du att det har omvandlats till Microsoft 365? Namnbytet reflekterar det bredare utbudet av appar och tjänster som ingår i Microsoft 365-paketet, inklusive Teams, OneDrive och mycket mer.

2. Excel kan hantera 1 048 576 rader

I Microsoft Excel kan du arbeta med en otrolig mängd data. Varje Excel-kalkylark kan hantera upp till 1 048 576 rader, vilket ger dig gott om utrymme för att organisera och analysera information.

3. Word har en inbyggd översättning

I Word kan du enkelt översätta text till andra språk. Markera texten du vill översätta, gå till fliken ”Fliken och språk” och välj önskat språk. Word kommer att hantera resten.

4. PowerPoint skapar smarta konstpresentationer

Microsoft PowerPoint har en intressant funktion som kallas ”SmartArt,” som gör det enkelt att skapa visuellt imponerande diagram och illustrationer för dina presentationer.

5. OneNote erbjuder avancerad handstilsigenkänning

OneNote, en kraftfull anteckningsapp, kan omvandla din handskrift till digital text. Detta gör det enkelt att organisera dina handskrivna anteckningar och söka efter specifik information.

6. Outlook kan hjälpa dig att hålla dig fokuserad

Outlook har en funktion kallad ”Fokuserat Inkorg” som filtrerar dina viktigaste e-postmeddelanden och placerar dem i en särskild mapp. Detta hjälper dig att minska störande e-post och hålla dig fokuserad.

7. Excel kan skapa många typer av diagram

Förutom vanliga stapeldiagram och cirkeldiagram kan Excel skapa komplexa diagram som värme- och geografiska kartor för att hjälpa dig att visualisera dina data.

8. Word har inbyggda samarbetsverktyg

I Word kan du samarbeta i realtid med andra användare. Du kan se ändringar och kommentarer medan du arbetar med dina dokument, vilket gör det enkelt att samarbeta på distans.

9. PowerPoint har presentera-online-funktionen

Med PowerPoint kan du enkelt dela din presentation online. Du kan bjuda in deltagare att titta på din presentation från sina egna enheter i realtid, vilket är perfekt för virtuella möten.

10. Office är tillgängligt på alla enheter

Microsoft Office är inte längre begränsat till datorer. Du kan använda Office-apparna på olika enheter, inklusive smartphones och surfplattor, vilket ger dig flexibilitet att arbeta var som helst.

Sammanfattning
Dessa 10 aspekter av Microsoft Office visar att det är mycket mer än bara ett uppsättning program för ordbehandling och kalkylblad. Med sina kraftfulla funktioner och verktyg kan Office hjälpa dig att vara mer produktiv och kreativ oavsett om du är hemma, på kontoret eller på språng.

Kostnadsfri

Teknisk support

Vi finns på din sida 365 dagar om året. Om du behöver hjälp med att installera eller aktivera din produkt, maila support eller chatta online med en specialist. På Allprogramvara.se hjälper vi er att komma igång med er programvara, kostnadsfritt!